The Gift Idea -locul unde gasesti cadouri cu stil!

Da, stiu e acea perioada a anului … toti alergam sa facem cadouri de parca ne ia prin surprindere si pe noi iarna. In fiecare an imi propun sa incep din timp pregatirea lor, dar ce credeti…nu imi iese nici mie. Cu toate acestea insa , abia astept sa daruiesc si sa vad emotiile celor pe cared ii iubesc atunci cand primesc darurile mele.

Anul acesta i-am descoperit pe cei de la The Gift Idea (pe care ii gasim atat la un click distanta pe https://www.thegiftidea.ro/ sau fizic in Baneasa Mall ) si, clar munca mea va fi usurata. Las pe ei sarcina de a-mi pragatii cadourile fara a mai avea emotii ca voi da gres.

Mi-au trimis si mie un frumos aranjament de lux pentru Craciun ( un delicios cozonac , un vin bun Pinot Noir in editie limitata si un glob cu un frumos trandafir rosu criogenat ce va ramane amintire pentru aproximativ 10 ani). Asa practic m-au convins sa apelez si eu la ei dupa ce am vazut ce minunatii pot face.

Asa ca daca ducem lipsa de idei de cadouri pentru cei dragi, The Gift Idea este solutia! Nu trebuie sa mai alergam in cautarea cadoului perfect .La ei gasim cadouri premium care sa satisfaca si cele mai pretentiose gusturi .Ne pun la dispozitie aranjamente deosebite din flori criogenate, naturale sau din ceara naturala, alaturi de o ciocolata artizanala, un cozonac delicios sau o lumanare parfumata si un vin de colectie cum rar intalnesti. Rafinamentul produselor, impreuna cu bunul-gust si intentiile frumoase vor crea un cadou deosebit.

Eu zic ca merita sa va aruncati un ochi pe site-ul celor de la The Gift Idea sa vedeti ce minunatii pot face si , sunt convinsa ca pentru ei indiferent ce idee ati avea … nu exista “Nu se poate!”

Craciun magic sa aveti, dragilor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s