Cel mai indragit loc din Promenada Mall- The Bar Beauty Salon

Buna dragele mele,

De ceva timp cautam un salon in care sa fiu multumita de toate serviciile gasite acolo. Vazusem cateva amice si prietene care au fost la The Bar Beauty Salon https://www.facebook.com/TheBarBeautySalon/?ref=br_rs   si am decis sa le intreb daca au fost multumite de serviciile lor. Absolut toate au fost incantate asa incat am decis si eu sa merg la ei.

Salonul este situat in Promenada Mall, la nivelul -1 ( o bila alba din partea mea fiindca este aproape de mine si  gasesc  mereu loc de parcare).

Este deschis zilnic de la 8:00 dimineata la 22:00 seara, astfel ca indiferent la ce ora si in ce parte  zilei ai un eveniment cu siguranta vei fi pregatita.

Asa se face ca de mai bine de o luna le-am trecut si eu pragul. Inca de la prima vizita am fost fermecata de design-ul modern al salonului , fiind singurul Beauty Bar din Romania care ofera servicii Express. Personalul este foarte bine pregatit si te intampina cu zambetul mereu pe buze ( un aspect foarte impotant) ca sa nu mai spunem ca este format din 25 de persoane, toate cu vasta experienta in domeniu.

La prima vizita am ales sa imi fac manichiura ( gel)  si pedichiura ( oja semipermanenta). Imediat am fost intrebata si ce doresc sa servesc in timp ce Irina se ocupa de unghiile mele. Asa se face ca in cateva momente savuram o cafea delicioasa alaturi de un pahar cu apa. Rezultatul a fost  ireprosabil si credeti-ma ca sunt foarte exigenta in ceea ce priveste tot ceeea ce tine de beauty. Ca sa nu mai spun ca oriunde am mers fetele din jurul meu le-au admirat.

Desigur ca serviciile salonului sunt variate iar produsele au o calitate premium. Gasesti urmatoarele servicii: coafat, vopsit, manichiura, pedichiura, dar si tratamente faciale si corporale oferite de brand-ul Nomasvello si bineinteles si epilarea definitiva pentru care sunt cunoscuti in intreaga lume.

Le-am testat aproape pe toate de la coafat,vopsit, impletituri, manichiura, pedichiura, tratamente faciale si corporale, epilare definitiva etc. De absolut toate am fost multumita, chiar daca de fiecare data s-a ocupat  de mine o alta persoana.

Datorita lor m-am prezentat impecabil la evenimentele si sedintele foto la care am participat.

Iar acum ma pregatesc de vacanta si bineinteles voi apela la ei inainte de a pleca.

Si da, vi-l mai recomand si pentru o zi de rasfat cu fetele sau pentru petecerea burlacitelor.

Foto & Video by https://www.facebook.com/L.A.Sttudio/?ref=br_rs

Until next time,

Kisses!

P.S : Nu uitati sa apelati cu incredere daca vreti sa aratati impecabil zi de zi, dar si la evenimentele importante din viata voastra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s