Vrei sa incepi o cariera in domeniul frumusetii?

26638438_1620469261366745_451398081_n

La inceputul lunii decembrie am luat primul contact cu Scoala de Cosmetica si Machiaj Profesional Beauty One  http://www.scoaladecosmetica.ro/ , fiind invitata la evenimentul la care au aniversat 10 ani de existenta. Asa am cunoscut-o si pe dna. Manuela Ravescu, medic dermatolog și fondator al  scolii.26694617_1620475858032752_247983479_n

 

In urma cu multi ani, dupa ce am intrat in contact cu domeniul frumusetii, am hotarat sa ma implic profesional si sa activez in aceasta fascinanta lume a infrumusetarii. Experienta si cunostintele medicale m-au ajutat enorm la crearea de cursuri de cosmetica. Frumusetea medicală și fascinația față de estetică dau putere de muncă și dorința de a împărtăși cunoștințele și experiența mea

Este de remarcat faptul că absolventele sunt angajate  după terminarea cursurilor în proporție de 96%. Misiunea scolii este aducerea unor profesionisti cu grad inalt de pregatire pe piata de profil din Romania.

Oferta scolii este foarte tentanta avand o varietate de cursuri in domeniul frumusetii atat pentru incepatori cat si pentru avansati, dar si o gama larga de servicii despre care o sa va povestesc mai jos. De asemenea, se organizeaza tot in cadrul Scolii seminarii si specializari.

Printre cursurile pe care le poti urma in cadrul Scolii de Cosmetica si Machiaj Profesional Beauty One http://www.scoaladecosmetica.ro/curs-specializare-cosmetica sunt urmatoarele:

  • Cursuri de Cosmetică
  • Cursuri de machiaj profesionale pentru începători și avansați

Pont: pe data de 22 ianuarie incepe un nou Curs de Machiaj Profesional.

  • Cursuri de Gene brad cu brad
  • Cursuri de Automachiaj
  • Permanent de Gene
  • Utilizează IPL în Cosmetica
  • Epilare definitiva cu IPL
  • Maestru in Arta modelarii sprancenelor si genelor

Nu uitati, sa invatati de la cei mai buni!

M-au tentat si pe ofertele mele Scolile cu privire la tratamentele cosmetice și,așa se face ca după câteva zile de la evenimentul aniversar le treceam din nou pragul pentru a testa Terapia cu Oxigen Hiperbaric.

26794198_1620470361366635_1406627536_n

Această terapie mi-a fost făcută de către dna. Daniela Oana Blenovici (formator dermato-cosmetica, trainer machiaj profesional).

Pot spune doar ca m-am simtit extrem de rasfatata, iar tenul meu radia imediat dupa.Va recomand cu drag sa o incercati si voi!

Acum cateva zile, pasionata fiind tot ce ne pot face sa aratam mai bine si, sub indrumarea doamnei dr.Manuela Ravescu, am incercat Terapia Vampir (terapia cu plasma proprie imbogatita cu trombocite).

 

 

 

Auzisem numai de bine despre această terapie care susține puterea de vindecare a propriului organism și presupune injectarea propriului sânge în zona fetei, gat și decolteu, obținând un aspect natural de intinerire.

Procedura este minim invaziva, injectarea fiind făcută cu un extrem de fin și nu durează mai mult de 5-7 min.

Terapia Vampir este apreciata la nivel mondial, mai ales de staruri, deoarece ajuta la regenerarea si recondiționarea tenului si totodata este o alternativa la injectarea cu substante chimice sau artificiale.

Rezultatele tratamentului vor fi vizibile dupa aproximativ 2 saptamani.

Eu una sunt foarte încântată de cum arata tenul meu chiar daca nu au trecut inc e cele 2 saptamani.

Vă recomand cu drag, după ce am testat serviciile Scolii să le încercați și voi sau de ce nu urmați unul din cursurile de specializare.

Daca doriti sa deveniti profesionisti, trebuie sa invatati cei mai buni!

 

O voastră,

Roxana.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s