Donatella, colectie tribut pentru Gianni Versace.

Cu totii am stat cu ochii  pe show-ul Versace, unul dintre cele mai asteptate de la saptamana modei de la Milano. Acesta a fost un tribut adus regretatului Gianni Versace , care a fost ucis in urma cu 20 de ani, in fata vilei sale din Miami. O pierdere uriasa pentru industria modei.

Donatella , sora acestuia este cea care a preluat fraiele afacerii , dupa disparitia lui. A reusit sa readuca succesul companiei fratelui sau.

Donatella , a incheiat show-ul de la Milano cu un moment de senzatie care va ramane  cu siguranta in istoria modei internationale. Pe catwalk au defilat 5 dintre supermodelele anilor 90′: Cindy Crawford (51), Naomi Campbell (47), Claudia Schiffer (47), Helena Christensen (48) si fosta prima doamna a Frantei, Carla Bruni (49). Acestea, dupa 20 de ani arata absolut impecabil, parca timpul nu a trecut peste ele.Nu aveai cum sa nu le remarci liniile corpului, picioarele tonifiate si atitudinea care le-a consacrat.

Cele 5 au defilat pe catwalk impreuna , pe ritmurile piesei lui George Michael ” Freedom”.

Finalul a fost facut pentru a renaste unul dintre  momentele iconice a lui Gianni Versace , din 1991, cand patru dintre supermodele au defilat umar la umar pe catwalk , in timp ce George Michael statea in fata.

Cu cateva momente inaintea supermodelelor , au defilat actualele nume de referinta , Bella si  Gigi  Hadid, dar si Kaia Gerber , fiica lui Cindy Crawford.

La conferinta de presa de dinaintea show-ului , Donatella a declarat ca nu este trista, din contra vesela ca dupa 20 de ani , poate face acest show cu zambetul pe buze.

La eveniment si-au facut aparitia, la invitatia Donatellei si alti designeri celebrii: Alessandro Michele de la Gucci, Pierepaolo Piccioli de la Valentino si Anthony Vaccarello de la Saint Laureant.

Iata ce decalaratii au facut supermodelele pe paginile lor de pe retelele de socializare , dupa momentul emotionant al reunirii lor , in numele lui Gianni , care le-a fost mentor si prieten.

Naomi Campbell 

Cuvintele nu pot sa descrie acest moment #felicitari Donatella Versace.

Un show uimitor!! Multumesc pentru ca ne-ai unit din nou! Te iubesc!

Cindy Crawford 

Pentru Gianni!❤️

Nu pot descrie sentimentele pe care le-am trait azi. Multumesc, Donatella , pentru ca ne-ai ales pe noi pentru a-i aduce un omagiu lui Gianni.

Carla Bruni Gianni, este pentru tine !❤️

Multumesc Donatella, multumesc pentru aceasta seara minunata. Multumesc ca ne-ai reunit  pentru a il omagia pe Gianni.🙏❤️

Ne lipsesti!❤️🌹

Claudia SchifferCe mod exceptional de a il comemora pe Gianni Versace.❤️❤️❤️

Inca simt emotiile de ieri  #GianniTribute

Felicitari, Donatella Versace!

Helena Christensen Sunt atat de multe fotografii si video-uri deosebite facute in  cateva minute…dar, imi place sa cred ca asa ne vede Gianni.❤️

A fost emotionant sa defilez alaturi de fetele mele, in memoria lui Gianni Versace , care ne lispeste atat de mult si care a creat cele mai incredibile colectii

Eu una , trebuie sa recunosc ca am fost emotionata si incantata sa le vad reunite pe 5 dintre supermodelele de top ale modei. Ele  sunt si vor ramane nume de referinta si exemple de femei frumose si puternice.

Felicitari Donatellei, pentru organizarea ireprosabila, care a facut dincolo de marketing un eveniment memorabil , de neuitat…

  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s