The Great Gatsby Party by City Vision Magazine

Acum cateva zile prietena mea , Adriana mi- a trimis o invitatie la petrecerea “The Great Gatsby” by City Vision Magazine, revista la care ea este de altfel PR.

Recunosc ca am fost incantata de invitatie mai ales cand am auzit ca la eveniment vor fi si prezentari de moda: Catalin Botezatu, Viggo  Tailoring , Minelli.

De altfel revista www.facebook.com/City-Vision-Magazine este una de Lifestyle&Business. Imi place , este una de calitate si , ma bucur ca intr-o perioada destul de grea pentru media, presa scrisa reuseste sa se mentina pe piata si chiar in top.

Tinand cont de tematica evenimentului, am apelat de data aceasta pentru outfit-ul meu la Atelier Mayra Fashion Store www.facebook.com/mayrafashionstore

Am gasit acolo o echipa de profesionisti cu zambetul pe buze, gata sa imi acorde asistenta si sa ma ajute. Am ales sa iau o salopeta alba cu franjuri absolut fabuloasa, de care m-am indragostit.

Pentru make -up am apelat ca de obicei la Mihaela Fartadewwww.facebook.com/MihaelaFartadeMakeupArtist 

La par am colaborat cu talentata Georgiana Radutawww.facebook.com/georgiana.raduta.5 , pe care am cunoscut-o la cei de la Atelierele Ilbah , ne coafau la Antena 1.

Vreti sa stiti cat imi ia pregatirea pentru un astfel de eveniment?

Aproximativ 7-8 ore de la make -up , hair, mers luat outfit… etc.

E important sa selectam evenimentele la care vrem sa participam, iar atunci cand luam decizia sa o facem, trebuie sa ne prezentam impecabil, asa cum spunea insasi Dana Budeanu. Si ii dau dreptate , caci daca nu suntem bine pregatite , mai bine stam acasa. 

Trebuie sa avem manechiura, pedichiura impecabile, trebuie sa fim frumos bronzate ( doar e vara), sa avem make-up , hair, tinuta adecvata conform tematicii evenimentului, posteta si accesorii potrivite… mai ales ca la astfel de evenimente toate camerele foto si video sunt pe tine, televiziuni si paparazzi care se bucura de cea mai mica greseala.

Revenind la eveniment , a fost unul de calitate , la care au fost prezenti oameni de televiziune, oameni de business, persoane publice, oameni de PR…

Ne-am delectat cu momente artistice,  cu prezentari de moda , am savurat un vin spumant frantuzesc, am facut fotografii si am socializat cu cateva cunostinte.

Va las sa vedeti ce a iesit😉

A voastra , Roxana!​

​PS: Multumesc pentru fotografii: Remus Nicolaescuwww.facebook.com/remusn

Remus Agatinei www.facebook.com/remus.agatinei

Stefan Ovidiuwww.facebook.com/thothovidiu

Si iubitului meu,  pe care il chinui de fiecare data🙈

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s