Cum a fost la ViVa Party 18 ?

poza12

Pe 25 Mai a avut loc cea de-a 18-a petrecere ViVa, una dintre cele mai asteptate de profil.
Cei de la Avon Space mi-au oferit o invitatie cu 2 zile inainte.

Cum am vazut tematica Garden Party , mi-am si creionat in minte faptul ca imi doresc o rochie diafana pentru eveniment.

“Thanks Good” ca exista prietenele si “Facetime”, am sunat-o imediat pe prietena mea de la Iasi care are un atelier cochet  Atelier Florentina M. (www.facebook.com/atelierflorentina) si mi-a aratat ce rochite are  gata facute , fiindca efectiv timp nu ar fi avut sa imi faca una noua pentru eveniment. Am vazut cateva foarte dragute , insa cand s-a oprit  la ultima de  un roz prafuit si cu aplicatii manuale am afirmat instant ” This is it! ”

Cu rochia rezolvasem , a mai ramas cu make-up-ul. Am apelat iar la Fartade Mihaela ,  care imi facuse un super make-up si la Gala Digital Divas. A acceptat incantata.

“Big day” ! Ploua atat de frumos Joi dimineata in ziua evenimentului. Rochia mi-a sosit inca de la primele ore…era exact asa cum o visasem: . diafana, lunga, superba… gandul imi statea numai la faptul ca o voi nenoroci la Garden Party.

Dar cum minunile se intampla, ploaia s-a oprit inainte de inceperea evenimentului.  Asa ca am putut sa port rochia fara nici o problema.

Ajunsa la eveniment  care s-a desfasurat la Clubul Diplomatic bineinteles ca am inceput ca orice persoana care se respecta cu fotografiile la panoul ViVa.

Nu am ratat niciun booth foto si video pentru ca practic ramanem cu aceste amintiri dupa evenimentele la care participam.

Cei de la ViVa nu s-au dezis nici la aceasta editie la care si-au sarbatorit majoratul. A fost un eveniment de calitate la care si-au facut aparitia  majoritatea persoanelor publice din Romania. Toate aranjate la patru ace si pregatite pentru Red Carpet, respectand Dress Code-ul .

Va las sa vedeti ce fotografii am reusit sa imi fac.

La multi ani, VIVa!

Pana data viitoare… va pup!

18678803_1399208233492850_242044132_npoza3poza10poza 2poza9poza1poza4poza8poza7poza11poza6poza5

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s