Blogger Official la Digital Divas 2017 !

Astazi mi-am verificat ca de obicei email-ul si spre surprinderea mea intr-un mod foarte placut am primit invitatia in calitate de Blogger Official la Gala Digital Divas 2017 ce va avea loc pe data de 17 Mai la Palatul Bragadiru.

Digital Divas este pentru cei care nu stiu  cel mai important eveniment  dedicat femeilor active in mediul online.Participa vedete , bloggeri, specialisti in digital si comunicare.Oameni de la care ai ce invata.

Asa cum insusi organizatorii spun:

Gala este un este un eveniment unic care sarbatoreste unele dinntre cele mai bune bloguri de moda si frumusete , precum si recunoasterea realizarii celor mai active femei de pe internet. Intr-un cadru exclusiv, gala va aduce impreuna nume importante in industria locala de moda si frumusete intr-o seara speciala de networking si glamour.

Pentru mine e inca un punct bifat pe lista de dorinte a anului 2017,o incununare a efortului depus ce e drept cu pasi mici dar siguri.

De asemenea sansa de a intalni alti bloggeri cu experienta si de a crea noi conexiuni.

Imi doream nespus de mult sa particip la Gala Digital Divas 2017.Si poate la editia viitoare de ce nu ,sa fiu chiar nominalizata🙈

Prima participare ,insa in calitate de simplu spectator a fost in 2015.Am fost foarte placut impresionata de buna organizare de atunci.

Trebuie sa recunsc ca de fapt acela a fost momentul cand in mintea mea a incoltit ideea de Blog .

Am fost fascinata de toti oamenii frumosi care au participat Andreea Esca, Andreea Raicu, Andreea Ibacka, Dana Rogoz, Maurice Munteanu, Alina Ceusan, Ana Morodan , Ioana Chisiu si Fabulous Muses : Diana Enciu si Alina Tanasa.

Am fost de asemenea placut impresionata de faptul ca o ieseanca de-a mea Say Rouge( Andreea Chirila) a fost nominalizata si chiar premiata in cadrul galei la categoria Best Newcomer Fashion Blog.


Din pacate nu am fost pregatita la nivelul la care ar fi trebuit sa ma prezint la o astfel de Gala.

Va promit insa ca anul acesta voi avea o buna aparitie si voi reveni cu vesti si poze dupa eveniment.Cu Alina Ceusan😉

Va pup cu drag ,oameni frumosi!😘

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s